KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Światowy Dzień Książki i Praw Autorskich

23 kwietnia obchodziliśmy Światowy Dzień Książki i Praw Autorskich. Nasi uczniowie wzięli udział w akcji CZYTAM, WIĘC JESTEM.

Obchody Święta Niepodległości

Obchody Święta Niepodległości w tym roku w naszej szkole były trochę inne.

Wycieczka na Chojny

W sobotę 10 października odbyła się piesza wycieczka na Chojny.

Dzień Języków

Dzień Języków w tym roku trochę inny niż zwykle, było to niemałe wyzwanie dla wszystkich, ale efekty przerosły nasze oczekiwania.

Sobotnia wycieczka kl. VI b

W dniu 26 września 2020 r. odbyła się sobotnia wycieczka kl. VI b pod opieką pani Agnieszki Wasiak i pani Magdaleny Pigulskiej.

Pierwsza wycieczka kl. IV a

Pierwsza wycieczka kl. IV a do Parku Legionów w dniu 11 września 2020 r. ...